Може да организирате Вашето събитие при нас и то да се случи в култовия Маймунарник. Вече сме били домакини на много запомнящи се частни и корпоративни събития. Ще ви съдействаме с всичко необходимо, за да реализирате Вашата идея и план.


Какво трябва да знаете
За да организираме Вашето събитие е необходима гаранция за  очаквания от Вас брой гости. Ако в деня на събитието са под определения минимум, се таксува по предварително договорената бройка. Моля да предоставите крайния брой гости не по-късно от 3 дни преди събитието.
 
Депозити и такси
За да запазим Вашата дата, се заплаща депозит.
 
Условия за провеждане
Всички храни и напитки се закупуват от клуб Маймунарника. В някои случаи могат да бъдат договорени и изключения, които да бъдат таксувани допълнително. Маймунарника с удоволствие ще Ви асистира за наемане на допълнителна техника, артисти и декорации.
 
Сервиз
Сервизът на вашето събитие може да бъде: блок маса, индивидуално плато за всеки гост, семеен сервиз (на всяка маса от всичко).
 
Цени
Свържете се с нас, за да получите оферта. 
  
Допълнителни условия
Мероприятия по време на вече организирани от клуба концерти и партита се договарят допълнително с нашия банкет мениджър.

Намерете ни тук